hour hand minute hand second hand
Gevraagd!!
Gemotiveerde medewerkers
klik hier voor meer informatie
Credits
Goedkoper bellen met Credits

Voor Nederland en België

klik hier voor meer informatie
SMS Alert
SMS Alert

Weet wanneer jouw favoriete consulent online komt!

klik hier voor meer informatie
Gastenboek

Welkom bij het gastenboek van helderziendenlive.nl

Uw berichten dienen te zijn voorzien van een Geldige naam en Bestaand email adres.

Heeft u een klacht?

Mail dan uw klacht naar info@helderziendenlive.nl of vul het formulier op onze contactpagina in. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Verder is het Gastenboek niet bedoeld om te discuseren met andere klanten of om vragen te stellen, vragen kunt u stellen via het contactformulier.

Heel veel leesplezier toegewenst!

Momenteel wachten we nog op de backup van het oude gastenboek. Maar wilt u de oude berichten alsnog teruglezen, dan kunt u naar het oude gastenboek.

Het oude gastenboek

Bericht plaatsen


captcha

B I U smiley

Anoniem
2014-06-26 20:59:41
Hoi Jeannette,

Wanneer komt Odette weer online. Weet jij dat?

Liefs S
Geantwoord op 2014-06-26 22:05:54 Nee ik weet het niet en ik krijg ook geen contact met haar...het spijt me maar ik kan je geen antwoord geven...
voor Martine
2014-06-20 20:41:47

Zie ik je eindelijk online ben ik net te laat. Log je uit. Ik hoop dat je nu weer wat vaker te bereiken bent en je heel snel te spreken.

Sandra
2014-06-17 19:10:39

Beste Cindy,

 

Ik wil je effe een hart onder de riem steken.. je zei tegen mij sorry ik krijg niet veel door bij jou..ik waardeer enorm je eerlijkheid.

Veel mediums hebben een ego van hier tot tokio, en verzinnen iets..jij daarintegen was eerlijk.

Blijf je eerlijkheid volhouden uiteindelijk word je hier voor beloond.

 

liefs Sandra

Voor Odette
2014-06-13 20:02:25
Een gesprekje met Odette enkele maanden heeft me zeer diep geraakt, zo treffend, na vele, vele mediums en paragnosten gebeld te hebben, (enkele jaren) vertelde ze me binnen enkele minuten de situatie zo treffend.  een medium zoals ik diep van binnen wist dat ze bestaan.  ik hoefde niets te zeggen, een 10 voor u ! Dikke pluim voor u Odette, ik hoop dat u dit mooie werk nog lang mag doen, Liefs, J.
Em
2014-06-10 22:00:31
Voor Angel bedankt voor het prettige gesprek.
Tot een volgende keer.
voor Lia
2014-06-06 10:44:49

Denk dat je gelijk gaat krijgen, 3e huis.

Grote teleurstelling gisteren, niet verwacht.

Voor Chantal
2014-06-05 12:36:50

Lieve Chantal,

Altijd sta je voor mij klaar in de situatie met mijn collega M op liefdesgebied. Je weet dat ik weg moet gaan deze maand op mijn werk ivm een reorganisatie. Dit is voor mij erg emotioneel, omdat daar nu ook een liefde aan het ontwikkelen is met collega M, en ik bang ben om hem te verliezen daarna als ik daar niet meer werk. Dit omdat het nog niet benoemd is dat we een stel zijn. Jij geeft aan geen angst te hebben, en dat dit na het werk helemaal goed gaatkomen, als ik daar weg ben. Heb je mij altijd voorspeld, dan gaat de liefde bloeien tussen ons. En hij zal contact gaan opnemen met mij. Geen angst, geen paniek. Ik moet geduld hebben.

Daarnaast heb je mij voorspeld dat ik binnenkort een uitje met hem heb. Dat klopt dat heb ik je net al verteld, goed gezien!! Ik ga dit weekend met hem weg, en ik ga ervan genieten. De rest komt vanzelf wel de duidelijkheid van hem als ik weg ben van dat werk. Dat dit een liefdesrelatie gaat worden.

Chantal je bent een topper!!! Bedankt...geduld is mijn les...Liefs je vaste klantje D

 

voor Moon, (Hans en Anita)
2014-06-03 09:37:18

Ik heb veel mensen gesproken op diverse lijnen, maar Moon jij zag samen met Anita alsenigste dat ik nog een heel zwaar 1e halfjaar zou kijgen (en helaas klopte dit ook), je zei ook daarna zie je dat je het wel gaat redden. Klopt sinds gisteren de redding. Ben door heel diep dal gegaan, verschrikkelijke tijd.

Hans jij zei destijds je leven kan wel eens heel anders gaan lopen als jij denkt, je gaat verder weg wonen. Ik dacht echt jaja zal wel. Maar ook dit klopt. Alleen zag jij het vrij dichtbij en het heeft uiteindelijk 1,5 jaar geduurd, zo zie je maar dat tijd inderdaad niet te voorspellen is (hoe graag we het vaak ook anders willen zien).

Anita,jij bent destijds zelf andere weg ingeslagen. Ook jij zag het anders die liefde je twijfels over, klopt is het niet geworden en heb het ook afgesloten, jammer dat iemand ergens in blijft hangen waar die niet happy van wordt. Jij zei het w aar iedereen dacht dat hij het wel zal worden. (ook Hans en Moon trouwens twijfels over deze man). Je zag een jong bedrijf en jonge mensen en zou het over een andere boeg gaan gooien. Ook hier dacht ik van echt niet :).

Ik wilde deze versies destijds niet horen (liefde, zaak etc., was de negatieve versie maar wel de reeele versie. Top gezien van jullie alle 3.

Dank jullie wel (ook al werken sommige hier niet meer hoop dat ze het toch lezen).

 

 

 

 

 

Eenhoorn
2014-06-02 17:03:16
Eenhoorn gaat er mee stoppen wegens gezondheidsklachte, ik bedank iedereen voor het aan mij gegeven vertrouwen de laatste jaren dat ik hier werkzaam was.

Met vriendelijke groet.
Geantwoord op 2014-06-04 08:19:05 Het gaat je goed man, dank je wel voor de vele uren inzet.

Liefs, Jeannette.
anne-claire
2014-06-01 12:41:33

Lieve Rosa,

Geloof het of niet, maar ik heb weer wat berichten van mijn ex ontvangen! Stukje bij beetje lijkt hij toenadering te zoeken. Maar zoals je zei...laat hem zijn eigen pad zoeken. Dat doe ik nu, ik laat hem met rust en voel dat de puzzelstukjes in elkaar vallen. We lijken allebei stabieler en meer in ons kracht. Ook dit is iets wat jij steeds zei. Rosa, we zijn er nog niet, maar ik voel dat het goed komt tussen ons. Je bent de beste!!!

voor Martine
2014-05-31 16:37:39
Ik zie Martine al geruime tijd niet meer op de lijn, is zij met vakantie of ziek. Ik zou haar graag een keer kort spreken.
Geantwoord op 2014-06-02 10:52:33 Martine heeft een drukke baan prive...hoop voor je dat ze er snel weer een keer zal zijn.
voor Yelena
2014-05-30 09:19:06

lieve Yelena,

bedankt voor jou gesprek eergisteren, ik heb je voor het eerst gesproken en je was echt goed. Je hebt dingen uit de kaarten benoemd waar je niet over wist en die gewoon klopten waar ik me vragen over had heb je me echt wel reden gegeven om er ook anders naar te kijken .. Was heel fijn je te spreken, tot gouw!

liefs,

J

A
2014-05-27 00:25:22

Lieve Jeannette

 

  Je hebt het altijd gezegd hij komt terug en na anderhalf jaar is hij terug!! Mjn ex wil ons/ zijn gezin weer voor zich terug winnen en probeert het stapsgewijs recht te trekken, echter zit ik nu behoorlijk met angst/ twijfel en onzekerheid wat te doen?? Een kwestie van tijd voor mij pfffff moeilijkkkk

Dikke knuffelxxx van mij

g
2014-05-22 22:57:42

Lieve Odette,

Vanavond een heel fijn gesprek met je gehad. Je hebt een hele warme stem en ook je uitleg is altijd heel verhelderend. Op korte termijn gaat de communicatie op gang komen en zal er een verandering plaats gaan vinden. Dit werd tot twee keer toe bevestigd, dus mag ik erop vertrouwen dat hij contact op gaat nemen.

Ik laat het je weten. Hartelijk dank voor het fijne consult!!

Liefs, G

Hillie Nijboer
2014-05-16 16:25:33
lieve Rosa
Wou je even via deze weg bedanken
voor je fijne inzichten en luisterd oor.
liefs .... hillie
12 ... 143